Lindegaard Denmark

Lindegaard Denmark

Mit navn er Bettina Lindegaard og jeg er fra 1979 og har altid brændt for at arbejde med mine hænder. Jeg startede med at sy for alvor op til mit bryllup i 2007 hvor jeg syede 7 brudepigekjoler… og da jeg opdaget hvor stor glæde det var selv at sy mit tøj, tog syningerne for alvor fart.

I efteråret 2008 fik jeg en overlocker af min mand og jeg begyndte for alvor at sy tøj til familien… men mit gamle hakkebræt af en symaskine kunne ikke klar ambitionerne. Så jeg anskaffede også en lille broderisymaskine, men den voksede jeg alt forhurtigt fra.

Nu står der en Janome MB4 og en phaff 4,0 på mine syborde.

I marts 2008 blev jeg momsregistreret og jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg valgte at tage dette skridt. Jeg elsker at være kreativ og nyder at bearbejde stoffet og tråden så det ender med at blive smukke og brugbare stykker klæder.

Jeg fandt hurtigt ud af at syning og broderi ikke helt var nok. Og udvidede med læderværksted hvor jeg for alvor kunne få mine kreative idéer ud. Dette var en naturlig overgang, da det både indbefattede syning og da jeg altid har tegnet og malet. Nu blev det blot på et nyt materiale samt med hjælp fra et stolt omend gammelt håndværk på en ny og spændende måde… og læderet med dens mange muligheder er en sand fornøjelse at arbejde med.

Håndlavet smykker ved Kalundborg og omegn

I efteråret 2017 kom der et ny håndværk i værkstedet, nemlig sølv… Dette kom sig af at jeg begyndte at søge efter rav ved stranden, og dette rav skulle naturligvis bruges til noget, og sølvet har altid fascineret mig, det er et spændende materiale der både kan kombineres med læder, rav og hestehår. Så der er bogstaveligt talt en masse i støbeskeen pt.

Læderhåndværk

Håndlavet og speciallavet læderudstyr

Din drøm er min opgave

Går du med en drøm om læder- eller broderingsdekorationer eller måske et portræt? Så tøv ikke med at skrive eller ringe til mig.

Telefon: 25 11 08 22

Mail: lindegaard79@gmail.com

Luk menu