Lindegaard Denmark

Læderhåndværk

MC rygmærker

Motorcykelmærker i flotte farver og unikke designs. Kontakt mig gerne for mere information – jeg kommer gerne på besøg hos jeres i klub.

Tilbehør til dyr

Håndlavede grimer, liner, trenser, seler og meget mere. Jeg laver også jagtremme med hundemotiver ud fra dit billede af hunden, som skal portrætteres på remmen. Kontakt mig for mere information.

Jagt tilbehør

Vildt galger samt Riffel og gevær remme laves på mål og med masser af smukke og unikke detaljer. Der er mulighed for at få noget helt unikt – hvis du har specifikke ønsker så er dette også en mulighed.

F.eks. kan din bedste jagtkammerat (hunden) foreviges på remmen… eller du kan måske guide Diana, jagtens gudinde, til at sende netop det vildt for, som du drømmer om, ved at ære hende med et motiv.

Alle remmene laves med valgfrit navn påsat, både for at gøre remmen personlig, og minde tyven om at kigge et andet sted.

Bælter

Smukke og unikke bælter. jeg laver bælter i læder af den bedste kvalitet. Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Andet

Går du med en specifik idé eller drøm, som ikke er nævnt på siden? Kontakt mig og lad os finde ud af, om jeg kan fører din idé/drøm ud i livet. 

Brodering

Broderede tekstiler, dyreudstyr, dåbskjoler og meget mere.

Din drøm er min opgave

Går du med en drøm om læder- eller broderingsdekorationer eller måske et portræt? Så tøv ikke med at skrive eller ringe til mig.

Telefon: 25 11 08 22

Mail: lindegaard79@gmail.com

Luk menu