Lindegaard Denmark

CO2 neutrale​

Når du handler hos mig, så støtter du samtidigt også at der arbejdes lokalt, for at skabe mere biodiversitet samt at den CO2 jeg er med til at udlede, pga jeg bruger el i min produktion, men også når mine produkter sendes frem og tilbage. For slet ikke at komme ind på, at det læder jeg arbejder med, har måtte leve og vokse, mit sølv er blevet udvundet, mit papir blevet produceret og ja, jeg kunne blive ved…

Alt dette skaber en stor co2 regning, som jo naturligvis skal betales. Dette har jeg tænkt meget over, og derfor har jeg valgt at handle.

Jeg tror på at jo mere lokalt jo bedere. Så derfor tilplanter vi hovedesagligt egen jord. Vi har i 2022 og 2023 plantet mere end 300 træer og buske. Lavet flere blomster striber og skab forskellige tiltag for at passe på vores insekter.

Dette gør vi både for at skabe plads til vildtet, for at hjælpe vores pressede jord, med at opbygge muldlag, men faktisk også for at lave fremtidsikring i form af mange høste i årene det kommer. Derfor har de træer og buske der plantes med fokus på bær, frugt, nøder eller kvælstofsfiksering. Det ville være langt billiger at sætte alm, løvtræer. Men jeg håber på, at vi ved netop at fokuserer på at, alt hvad vi planter skal havde flere funktioner, at vi så på den måde vil kunne sikrer at der måske i fremtiden vil blive minder CO2 udledning, ved netop at havde lokal fødevarekilder.

Disse træer og buske vil samtidigt kunne fungerer som mad til vilde bier, og andre insekter. Samt give mad til både mennesker, fugle og dyr.

Vi arbejder imod at vores tiltag skal fungerer i pagt med naturen. Det vil sige, at vi ikke bruger hverken skadedyrsbekæmpelse, eller kunstgødninger. Naturen skal nemlig nok selv finde en balance, hvis den bare får tid til det.

Din drøm er min opgave

Går du med en drøm om læder- eller broderingsdekorationer eller måske et portræt? Så tøv ikke med at skrive eller ringe til mig.

Telefon: 25 11 08 22

Mail: lindegaard79@gmail.com

Luk menu